BABAGAN AWAKE DHEWE

Babagan awake dhewe

Shandong Crownchem Industries Co., Ltd.

Ruihai Group minangka perusahaan kimia lengkap sing darmabakti kanggo riset lan pangembangan, produksi lan layanan teknis bahan kimia alus biologis lan bahan casting fungsional.Entitas investasi yaiku Shandong Ruihai Investment Co., Ltd.

Pambuka perusahaan

Wiwit madegé ing 1999, adhering kanggo konsep converging teknologi kanggo mbangun perusahaan centennial, klompok kita wis forging ahead ing semangat inovatif ing macem-macem industri kimia, saiki dadi supplier disetujoni kanggo akeh merek ndhuwur, kaya PetroChina, Sinopec, Kazakh Oil , American Petroleum Company, etc. Lan uga Produsèn ditunjuk kanggo perusahaan layanan lenga gedhe kaya Schlumberger, Halliburton.Teknologi ijo ndadekake perusahaan kita maju menyang pasar internasional ing Asia Tengah lan Eropa.

Grup Kita

Saiki, Shandong Ruihai Mishan Chemical Co., Ltd. minangka perusahaan inti saka Grup kita, sing kalebu pabrik produksi Kidul lan Kulon sing dumunung ing Zona Industri Kidul lan Taman Industri Kimia Qilu ing Zibo City.Ana meh 500 karyawan kalebu udakara 100 profesional lan personel teknis, nggawe riset ilmiah lan kapasitas pangembangan lan tingkat peralatan teknis ing posisi utama ing antarane mitra kita.

bab3

Produk Kita

Grup kita wis nyiyapake tanduran kanthi berturut-turut ing Distrik Zhangdian lan Distrik Linzi ing Kota Zibo, Zona Kimia Laut Kota Weifang, Provinsi Shandong, Zona Industri berteknologi Tinggi ing Kota Huludao ing Provinsi Liaoning.Lan uga nyiyapake cabang jaban rangkah ing Kazakhstan lan Uzbekistan.Kita nyedhiyakake produk lan solusi sing paling apik kanggo para pelanggan global kanthi kekuatan sing kuat.Grup kita wis mbentuk garis produksi akrilamida lan polyacrylamide kanthi output taunan meh 200.000 ton, 100.000 ton unit produksi alkohol furfuryl, lan 150.000 ton bahan kimia casting lan bahan bantu casting, 200.000 ton pelarut kimia sing ramah lingkungan lan basa liyane. sawetara kang isih ing construction.

Acrylamide Lan Polyacrylamide Output Taunan
Unit Produksi Alkohol Furfuryl
Casting Kimia lan Casting Bahan Tambahan
Pelarut Ramah Lingkungan

Dhuwur Scope

Arah Dhuwur

Produk kita akeh digunakake ing pirang-pirang industri lan lapangan, kayata perawatan banyu, eksplorasi minyak, nggawe kertas, pertambangan, intermediet farmasi, bahan bangunan anyar, energi anyar lan bahan perlindungan lingkungan, metalurgi, casting, teknik anticorrosion, lsp.

Perusahaan kita duwe konsep paralel babagan perlindungan lingkungan lan pangembangan industri.Anjog lan ndhukung inovasi ing produksi ijo lan teknologi ijo liwat kawicaksanan lan inovasi teknologi kimia.Industri kimia ijo minangka arah lan tanggung jawab Ruihai.Kerja keras ndadekake prestasi gedhe, lan ngobong semangatmu kanthi impen.

Visi Perusahaan

Gabung tangan karo Ruihai kanggo menang mangsa!

Pemikiran inovatif internasional, teknologi paling dhuwur ing industri, kekuwatan teknis sing kuat lan nilai merek sing dhuwur, entuk kamulyan lan impen Ruihai.Posisi pamimpin pasar bakal luwih dikonsolidasi, kanthi bantuan platform pasar modal.Ing gelombang transformasi lan nganyarke industri kimia, kita kudu ngetutake tren kasebut, maju lan terus sumunar.Kita bakal nyadari nilai perusahaan ing proses nggayuh mitra lan ngupayakake dadi pemasok bahan mentah kelas donya.Gabung karo Ruihai kanggo masa depan sing menang-menang.