PRODUK

produk

  • Akrilamida 98%

    Akrilamida 98%

    Kristal akrilamida diprodhuksi kanthi teknologi katalitik enzim biologis tanpa operator asli dening Universitas Tsinghua.Kanthi karakteristik kemurnian lan reaktivitas sing luwih dhuwur, ora ana isi tembaga lan wesi, luwih cocok kanggo produksi polimer bobot molekul dhuwur.Acrylamide utamané digunakake kanggo produksi homopolymers, copolymers lan polimer dipunéwahi sing digunakake digunakake ing ngebur lapangan lenga, Pharmaceutical, metalurgi, kertas-making, Paint, tekstil, perawatan banyu lan dandan lemah, etc.

  • Solusi Akrilamida

    Solusi Akrilamida

    Ngadopsi teknologi bebas operator asli dening Universitas Tsinghua.Kanthi karakteristik kemurnian lan reaktivitas sing luwih dhuwur, ora ana tembaga lan isi wesi sing kurang, luwih cocok kanggo produksi polimer.