PAWARTA

Kabar

  • acrylamide lan produk hilir

    acrylamide lan produk hilir

    Kristal akrilamida lan produk hilir minangka bahan mentah kimia penting sing digunakake ing macem-macem industri.Perusahaan kita duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing industri kimia lan minangka perusahaan dagang komprehensif sing setya nyedhiyakake produk kimia lan layanan ...
    Waca liyane
  • Polyacrylamide flocculants: Solusi perawatan limbah kanggo macem-macem industri

    Polyacrylamide flocculants: Solusi perawatan limbah kanggo macem-macem industri

    Perusahaan kita duwe spesialisasi ing dodolan flokulan polyacrylamide lan nyedhiyakake macem-macem produk kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem industri.Produk polyacrylamide kita akeh digunakake ing perawatan banyu, produksi minyak bumi, kertas lan pangolahan mineral, lan dirancang kanggo nyedhiyakake ...
    Waca liyane
  • Kristal akrilamida berkualitas tinggi sing cocog kanggo macem-macem aplikasi industri

    Kristal akrilamida berkualitas tinggi sing cocog kanggo macem-macem aplikasi industri

    Perusahaan kita duwe spesialisasi ing adol produk akrilamida kanthi kemurnian dhuwur, kalebu 98% kristal Akrilamida lan larutan banyu konsentrasi 30%, 40%, lan 50%.Produk kasebut perlu kanggo produksi macem-macem homopolimer, kopolimer lan polimer sing dimodifikasi, lan digunakake minangka flokulan ...
    Waca liyane
  • Pabrik kristal akrilamida berkualitas tinggi

    Pabrik kristal akrilamida berkualitas tinggi

    Acrylamide kasedhiya ing wangun kristal 98% lan solusi banyu 30%, 40%, lan 50%.Iki minangka senyawa multifungsi sing akeh digunakake ing produksi macem-macem homopolimer, kopolimer, lan polimer sing dimodifikasi.Aplikasi kasebut kalebu pengeboran lapangan minyak, farmasi, metalurgi, kertas ...
    Waca liyane
  • Monomer akrilamida kemurnian dhuwur kanggo macem-macem aplikasi industri

    Monomer akrilamida kemurnian dhuwur kanggo macem-macem aplikasi industri

    Katrangan Produk: Monomer akrilamida sing diprodhuksi nggunakake teknologi katalisis mikroba maju nduweni karakteristik kemurnian dhuwur, aktivitas sing kuat, isi impurity sing kurang, lan ora ana ion tembaga utawa wesi.Monomer iki utamané cocok kanggo prodhuksi polimer karo tingkat dhuwur saka polymeriza ...
    Waca liyane
  • Akrilamida Premium lan Aplikasi Serbaguna

    Akrilamida Premium lan Aplikasi Serbaguna

    Acrylamide, komponèn penting ing seri acrylamide, nduweni pinunjul ageng ing macem-macem industri amarga saka sudhut aplikasi sawijining.Perusahaan kita duwe spesialisasi ing adol profesional akrilamida.Kanthi basis produksi khusus lan kapabilitas utama ing manufaktur, riset, lan ...
    Waca liyane
  • Acrylamide Berkualitas Tinggi kanggo Klien Global High-End

    Acrylamide Berkualitas Tinggi kanggo Klien Global High-End

    Acrylamide, senyawa kimia utama ing industri kita, minangka komponen penting ing macem-macem aplikasi.Perusahaan kita bangga nawakake acrylamide paling dhuwur langsung saka basis produksi kita.Kanthi fokus sing kuat ing riset lan pangembangan, kita mesthekake yen akrilamida kita cocog karo industri paling dhuwur ...
    Waca liyane
  • Polyacrylamide berkualitas tinggi kanggo pelanggan kelas atas global

    Polyacrylamide berkualitas tinggi kanggo pelanggan kelas atas global

    Minangka supplier anjog kanggo industri kimia, kita spesialis ing produksi lan distribusi polyacrylamide kualitas dhuwur.Kita fokus ing kualitas, inovasi lan kepuasan pelanggan, lan produk polyacrylamide kita dirancang kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem pelanggan kelas atas ing saindenging jagad ...
    Waca liyane
  • Nyedhiyakake kristal akrilamida berkualitas tinggi kanggo para pelanggan kelas atas ing saindenging jagad

    Nyedhiyakake kristal akrilamida berkualitas tinggi kanggo para pelanggan kelas atas ing saindenging jagad

    Kristal akrilamida diprodhuksi ing fasilitas manufaktur canggih sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing paling dhuwur ing industri kimia global.Kanthi fokus ing kualitas, kinerja lan linuwih, kristal akrilamida kita nawakake macem-macem aplikasi lan keuntungan.Aplikasi...
    Waca liyane
  • Kristal akrilamida berkualitas tinggi kanthi kapasitas produksi global

    Kristal akrilamida berkualitas tinggi kanthi kapasitas produksi global

    Perusahaan kita spesialis adol kristal akrilamida kanthi kualitas dhuwur, kanthi kapasitas produksi taunan meh 200.000 ton.Kita bangga karo kemampuan produksi industri kimia, kemampuan riset lan kualitas produk.Minangka operasi langsung pabrik, kita nawakake pri...
    Waca liyane
  • Akrilamida Kemurnian Tinggi kanggo Aplikasi Multiple Polimer

    Akrilamida Kemurnian Tinggi kanggo Aplikasi Multiple Polimer

    Perusahaan kita spesialis adol acrylamide, senyawa kunci sing digunakake ing industri polimer.Proses produksi nganggo teknologi katalisis mikroba bebas operator Tsinghua University sing inovatif.Prodhuk nduweni kemurnian dhuwur, aktivitas kuwat, isi impurity kurang, lan ora ngemot c...
    Waca liyane
  • Asam Itaconic sing ramah lingkungan kanggo pelanggan kelas atas global

    Asam Itaconic sing ramah lingkungan kanggo pelanggan kelas atas global

    Asam Itaconic 99.6% MIN minangka produk kimia premium sing disesuaikan kanggo nyukupi standar ketat pelanggan kelas atas ing saindenging jagad.Perusahaan kita duwe pengalaman industri luwih saka 20 taun lan sumber daya pelanggan sing sugih, khusus ing impor lan ekspor macem-macem prodhuk kimia ...
    Waca liyane