PRODUK

produk

  • Akrilamida 98%

    Akrilamida 98%

    Kristal akrilamida diprodhuksi kanthi teknologi katalitik enzim biologis tanpa operator asli dening Universitas Tsinghua.Kanthi karakteristik kemurnian lan reaktivitas sing luwih dhuwur, ora ana isi tembaga lan wesi, luwih cocok kanggo produksi polimer bobot molekul dhuwur.Acrylamide utamané digunakake kanggo produksi homopolymers, copolymers lan polimer dipunéwahi sing digunakake digunakake ing ngebur lapangan lenga, Pharmaceutical, metalurgi, kertas-making, Paint, tekstil, perawatan banyu lan dandan lemah, etc.

  • Poliakrilamida kationik

    Poliakrilamida kationik

    Poliakrilamida kationik

    Kation Polyacrylamide digunakake digunakake ing banyu limbah industri, dewatering endhot kanggo setelan kotamadya lan flocculating.Polyacrylamide kationik kanthi gelar ion beda bisa dipilih miturut sifat endapan lan limbah sing beda.

  • N-Metilol Akrilamida 98%

    N-Metilol Akrilamida 98%

    CAS No. 924-42-5 Formula Molekul:C4H7NO2

    PropertiKristal putih.Iki minangka jinis monomer self-crosslink kanthi ikatan rangkap lan gugus fungsi aktif.Iku ora stabil ing udhara lembab utawa banyu lan gampang polimerisasi.Ing ngarsane asam ing larutan banyu, bakal cepet polimerisasi dadi resin sing ora larut.

  • N, N'-Methylenebisacrylamide 99%

    N, N'-Methylenebisacrylamide 99%

    CAS No 110-26-9 Formula Molekul: C7H10N2O2

    【Properti】 Wêdakakêna putih, Titik lebur: 185 ℃;Kapadhetan relatif: 1,235.Dissolving ing banyu lan pelarut organik kayata etanol, acelone, etc.

  • Solusi Akrilamida

    Solusi Akrilamida

    Ngadopsi teknologi bebas operator asli dening Universitas Tsinghua.Kanthi karakteristik kemurnian lan reaktivitas sing luwih dhuwur, ora ana tembaga lan isi wesi sing kurang, luwih cocok kanggo produksi polimer.

  • Alkohol Furfuryl 98%

    Alkohol Furfuryl 98%

    Perusahaan kita kerja sama karo Universitas Sains lan Teknologi China Timur, lan pisanan nggunakake reaksi terus-terusan ing ketel lan proses distilasi Terus-terusan kanggo produksi alkohol Furfuryl.Sakabehe temen maujud reaksi ing suhu kurang lan operasi remot otomatis, nggawe kualitas luwih stabil lan biaya produksi luwih murah.

  • Resin Furan Self-Hardening

    Resin Furan Self-Hardening

    ciri:

    fluidity apik, gampang kanggo nyampur wedhi, permukaan casting Gamelan, akurasi dimensi dhuwur.

    Isi aldehida gratis sing kurang, ambu ora enak sajrone operasi, kurang kumelun, kanthi kinerja lingkungan sing luwih apik.

    Bisa digunakake kanggo produksi casting baja, wesi, lan casting logam non-ferrous.Nduwe sifat curing sing apik, kekuatan dhuwur, permeabilitas sing apik, lan gampang diluncurake.

    Cetakan wedhi gampang rusak lan regenerasi, nyuda biaya casting.

  • Konsentrasi Rendah SO2 Cold Core Box Resin Ngartekno Ngapikake Kualitas Lumahing Casting

    Konsentrasi Rendah SO2 Cold Core Box Resin Ngartekno Ngapikake Kualitas Lumahing Casting

    Ciri khas

    Bisa nambah kualitas permukaan casting, nambah akurasi dimensi, lan nyuda cacat casting kayata blowholes.

    Ora ana gas sing mbebayani kayata formaldehida, fenol, amina, lan liya-liyane, lingkungan kerja saya tambah akeh.

    Jumlah resin ditambahake cilik, kekuatan dhuwur, output gas kurang, lan collapsibility apik

    Campuran kasebut nduweni umur layanan sing dawa

  • Cold Core Box Furan Resin Kanggo Produksi Cast Steel Cast Iron Lan Non-ferrous Alloy Castings

    Cold Core Box Furan Resin Kanggo Produksi Cast Steel Cast Iron Lan Non-ferrous Alloy Castings

    Ciri khas

    Cocog kanggo produksi casting baja, wesi lan non-ferrous alloy casting.

    Kekuwatan dhuwur lan tambahan resin sing kurang.

    Konsumsi amina sing sithik lan efisiensi perawatan sing dhuwur.

    Ora ana hidrokarbon aromatik, ambu ora enak lan bebaya lingkungan sing sithik.

  • High Whiteness Aluminium Hidroksida

    High Whiteness Aluminium Hidroksida

    Aluminium Hydroxide Rutin (Aluminium hydroxide flame retardant)

    Aluminium hidroksida minangka produk bubuk putih.Penampilane yaiku bubuk kristal putih, ora beracun lan ora ana ambune, flowability apik, putih dhuwur, alkali kurang lan wesi kurang.Iki minangka senyawa amfoterik.Isi utama yaiku AL (OH) 3.

    1. Aluminium hidroksida nyegah udud.Ora nggawe zat sing netes lan gas beracun.Iku labil ing alkali kuwat lan solusi asam kuwat.Dadi alumina sawise pyrolysis lan dehidrasi, lan ora beracun lan ora ana ambune.
    2. Aluminium hidroksida aktif diprodhuksi dening teknologi canggih, kanthi macem-macem jinis adjuvant lan agen kopling kanggo ngunggahake properti perawatan permukaan.

  • Produk Seri Resin Furan YJ-2 Produk Furan Mastic, Fiberglass Furan, Mortar Furan lan Beton Furan.

    Produk Seri Resin Furan YJ-2 Produk Furan Mastic, Fiberglass Furan, Mortar Furan lan Beton Furan.

    Resin furan jinis YJ-2 minangka produk teknologi anyar generasi kapindho sing dikembangake kanthi basis resin furan YJ asli.Sifat fisik lan mekanik, utamane kekuatan ikatan lan kekuatan tarik, wis saya apik.

  • CO2 Curing Self-hardening Alkaline Phenolic Resin

    CO2 Curing Self-hardening Alkaline Phenolic Resin

    Ciri khas:

    Ora unsur casting mbebayani kayata N, P, S, etc., utamané cocok kanggo casting produksi baja karbon, baja paduan lan bagean wesi ductile

    Isi phenol gratis lan aldehida gratis ing resin, perlindungan lingkungan lan kesehatan

    Cetakan pasir (inti) nduweni kolapsbilitas sing apik

    Resin bisa digunakake kanggo dangu

    Proses iki prasaja, efisiensi produksi dhuwur, lan produksi otomatis bisa diwujudake.