spanduk1
spanduk2
spanduk3-3
X

Perusahaan
Profile

Sinau luwih lengkapGO

UtamaProduk

Teknologi ijo ndadekake perusahaan kita maju menyang pasar internasional ing Asia Tengah lan Eropa.

PRODUKAPLIKASI

  • Perawatan banyu
    APLIKASI
    Perawatan banyu
  • Eksplorasi Minyak
    APLIKASI
    Eksplorasi Minyak
  • Nggawe Kertas
    APLIKASI
    Nggawe Kertas
  • pertambangan
    APLIKASI
    pertambangan
  • Perantara Farmasi
    APLIKASI
    Perantara Farmasi
  • Printing
    APLIKASI
    Printing
  • Bahan Bangunan Anyar
    APLIKASI
    Bahan Bangunan Anyar
  • Lapisan
    APLIKASI
    Lapisan
  • Bahan Casting
    APLIKASI
    Bahan Casting
  • Pelarut Ramah Lingkungan
    APLIKASI
    Pelarut Ramah Lingkungan
  • Rempah-rempah kanggo nyampur deterjen
    APLIKASI
    Rempah-rempah kanggo nyampur deterjen
  • Cross Linker
    APLIKASI
    Cross Linker

Kekuwatan Kita
Gabung tangan karo Ruihai kanggo menang mangsa!

  • 23+

    Taun Pengalaman
  • 200000T

    Output taunan saka Saklawasé
  • 4+

    Nggawe Tanduran
  • 500+

    Karyawan

kok
Pilih Kita

  • KEKUATAN KUWAT
  • Aplikasi Wide
  • Teknologi Majeng

Wiwit madegé ing 1999, adhering kanggo konsep converging teknologi kanggo mbangun perusahaan centennial, klompok kita wis forging ahead ing semangat inovatif ing macem-macem industri kimia, saiki dadi supplier disetujoni kanggo akeh merek ndhuwur, kaya PetroChina, Sinopec, Kazakh Oil , American Petroleum Company, etc. Lan uga Produsèn ditunjuk kanggo perusahaan layanan lenga gedhe kaya Schlumberger, Halliburton.Teknologi ijo ndadekake perusahaan kita maju menyang pasar internasional ing Asia Tengah lan Eropa.

Grup kita wis mbentuk garis produksi akrilamida lan polyacrylamide kanthi output taunan meh 200.000 ton, 100.000 ton unit produksi alkohol furfuryl, lan 150.000 ton bahan kimia casting lan bahan bantu casting, 200.000 ton pelarut kimia sing ramah lingkungan lan basa liyane. sawetara kang isih ing construction.Produk kita akeh digunakake ing pirang-pirang industri lan lapangan, kayata perawatan banyu, eksplorasi minyak, nggawe kertas, pertambangan, intermediet farmasi, bahan bangunan anyar, energi anyar lan bahan perlindungan lingkungan, metalurgi, casting, teknik anticorrosion, lsp.

Pemikiran inovatif internasional, teknologi paling dhuwur ing industri, kekuwatan teknis sing kuat lan nilai merek sing dhuwur, entuk kamulyan lan impen Ruihai.Posisi pamimpin pasar bakal luwih dikonsolidasi, kanthi bantuan platform pasar modal.Ing gelombang transformasi lan nganyarke industri kimia, kita kudu ngetutake tren kasebut, maju lan terus sumunar.Kita bakal nyadari nilai perusahaan ing proses nggayuh mitra lan ngupayakake dadi pemasok bahan mentah kelas donya.Gabung karo Ruihai kanggo masa depan sing menang-menang.

更换

Nakoni, nyelidiki

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Enquiry Saiki

paling anyarwarta & blog

ndeleng liyane