BABAGAN AWAKE DHEWE

Perusahaan Quintessence

TEKNOLOGI

Teknologi

Perusahaan iki nduweni baris produksi otomatis majeng lan peralatan eksperimen lan analisis kelas kapisan domestik, tim R&D teknologi profesional kanggo nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo ngoptimalake produk lan nambah kualitas.Perusahaan kita wis nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo universitas utama lan lembaga riset ilmiah ing omah lan ing luar negeri.Prestasi gedhe wis digawe ing konservasi energi lan pengurangan emisi, aplikasi proses, tata kelola lingkungan lan lapangan liyane.

Ijo

Perusahaan wis nyiyapake sistem perawatan limbah lan limbah gas lengkap lan sistem pemulihan energi.Nerapake kanthi ketat standar sistem manajemen mutu ISO90001 lan sistem manajemen lingkungan ISO14000 sing relevan.Konsep perusahaan perlindungan lingkungan ijo dadi katalis kanggo pangembangan kabisat Ruihai.

Ijo

Tanggung jawabe

Talenta kualitas dhuwur minangka tenaga pendorong kanggo pangembangan Ruihai.Perusahaan ndhukung semangat sinau seumur hidup, nindakake proyek pelatihan keterampilan kejuruan lan kegiatan budaya perusahaan kanthi aktif.

Adhedhasar budidaya talents praktis karo eling inovatif, pengabdian kaku lan kualitas lengkap dhuwur, glethakaken perusahaan kita dhasar bakat tenan kanggo produksi produk banget karo kualitas kelas siji.Shandong Ruihai apik banget amarga sampeyan!

7280ab92
4
5