BABAGAN AWAKE DHEWE

Rantai Produk

Acrylamide lan Polyacrylamide

Katalis enzim biologi diadopsi kanggo ngasilake Acrylamide, lan reaksi polimerisasi ditindakake ing suhu sing kurang kanggo ngasilake Polyacrylamide, nyuda konsumsi energi nganti 20%, ndadékaké efisiensi produksi lan kualitas produk ing industri.

Acrylamide diprodhuksi kanthi teknologi katalitik enzim biologis tanpa operator asli dening Universitas Tsinghua.Kanthi karakteristik kemurnian lan reaktivitas sing luwih dhuwur, ora ana isi tembaga lan wesi, luwih cocok kanggo produksi polimer bobot molekul dhuwur.Acrylamide utamané digunakake kanggo produksi homopolymers, copolymers lan polimer dipunéwahi sing digunakake digunakake ing ngebur lapangan lenga, Pharmaceutical, metalurgi, kertas-making, Paint, tekstil, perawatan banyu lan dandan lemah, etc.

Polyacrylamide minangka polimer larut banyu linier, adhedhasar strukture, sing bisa dipérang dadi polyacrylamide non-ionik, anionik lan kationik.Perusahaan kita wis ngembangake macem-macem produk polyacrylamide kanthi kerjasama karo lembaga riset ilmiah kayata Universitas Tsinghua, Akademi Ilmu Pengetahuan China, Institut Eksplorasi Petroleum China, lan Institut Pengeboran PetroChina, nggunakake akrilamida konsentrasi dhuwur sing diprodhuksi dening metode mikrobiologi perusahaan kita.Produk kita kalebu: seri Non-ionik PAM: 5xxx;Seri anion PAM: 7xxx;Seri kationik PAM: 9xxx;Seri ekstraksi minyak PAM: 6xxx,4xxx;Kisaran bobot molekul: 500 ewu -30 yuta.

Polyacrylamide (PAM) minangka istilah umum kanggo homopolimer akrilamida utawa kopolimer lan produk sing diowahi, lan minangka macem-macem polimer larut banyu sing paling akeh digunakake.Dikenal minangka "Agen Tambahan kanggo kabeh industri", digunakake kanthi akeh ing macem-macem lapangan kayata perawatan banyu, lapangan minyak, pertambangan, pembuatan kertas, tekstil, pangolahan mineral, cuci batu bara, cuci pasir, perawatan medis, panganan, lsp.

● Solusi Akrilamida
● Kristal Akrilamida
● Poliakrilamida kationik
● Anionic Polyacryiamide
● Nonionic Polyacryiamide
● Polimer kanggo Recovery lenga tersier (EOR).
● Reducer Seret Efisiensi Tinggi kanggo Patah

● Kontrol Profil lan Agen Plugging Banyu
● Pengeboran Cairan Wrapping Agen
● Dispersing Agent kanggo Paper Making
● Agen Retensi lan Filter kanggo Nggawe Kertas
● Dehidrator pemulihan serat pokok
● Seri K Polyacrylamide

labu-606612
lab-217043

Furfuyl Alkohol lan Bahan Kimia Pengecoran

Perusahaan kita kerja sama karo Universitas Sains lan Teknologi China Timur, lan pisanan nggunakake reaksi terus-terusan ing ketel lan proses distilasi Terus-terusan kanggo produksi alkohol Furfuryl.Sakabehe temen maujud reaksi ing suhu kurang lan operasi remot otomatis, nggawe kualitas luwih stabil lan biaya produksi luwih murah.Kita duwe rantai produk lengkap kanggo bahan casting, lan nggawe kemajuan gedhe ing teknik lan varietas produk.Produk khusus digawe kanggo pesenan uga kasedhiya minangka panyuwunan saka klien.Kita duwe tim profesional sing duwe reputasi apik ing industri kanggo produksi, riset lan layanan, sing bisa ngatasi masalah casting kanthi pas wektune.

● Alkohol Furfuryl
● Self-hardening Furan Resin
● Sulfonic Acid Curing Agent kanggo Self-hardening Furan Resin
● Generasi Anyar saka Resin Phenolic Alkali Pengerasan Diri
● Hot inti Box Furan Resin
● Co2 Curing Self-hardening Alkaline Phenolic Resin
● Cold Core Box Furan Resin
● Cold Core Box Cleaning Agent

● Release Agent kanggo Cold Core Box Resin
● Low Konsentrasi So2 Cold Core Box Resin
● Alkohol basis Casting Coating
● Lapisan khusus kanggo Modeling Metode V
● Powder Coating
● Produk Seri Resin Furan Tipe Yj-2
● Casting Bahan Bantu

Pelarut Ramah Lingkungan lan Bahan Kimia Sampurna Liyane

Perusahaan kita wis ngluncurake proyek pelarut lan bahan kimia sing ramah lingkungan 100.000 ton ing Qilu Chemical Park, kanthi total investasi CNY 320 yuta.Loro lokakarya wis dileksanakake ing 2020. Ing mangsa ngarep, kita bakal nyepetake ekstensi rantai produk lan kapasitas produksi kanggo nambah nilai tambah ing pelarut perlindungan lingkungan alkohol eter lan aditif lapisan.Kita bakal nindakake proyek kimia sing luwih apik sing gumantung ing rantai industri Acrylamide lan alkohol Furfural, nambah rantai produk lan nguatake daya saing proyek kasebut.

● Dietilen glikol butil eter tersier
● Metil Dietilena Glikol Tert-butil Eter
● Siklopentil asetat
● Cyclopentanone
● Tetrahydro furfuryl alkohol
● 2-Metilfuran
● 2-Metil tetrahydrofuran

● 2-Metilbutanal
● N-Methylol Acrylamide
● N,N'-Methylenebisacrylamide
● 2-Methoxynaphthalene
● 2-Ethoxynaphthalene
● Katalis tembaga kanggo hidrogenasi aldehida