PRODUK

produk

  • Trimetil Orthoformate (TMOF)

    Trimetil Orthoformate (TMOF)

    Jeneng kimia: Trimethyloxymethane, Methyl orthoformate

    Rumus molekul: C4H10O3

    NOMER CAS: 149-73-5

    Penampilan: Cairan transparan tanpa warna lan iritasi

  • Trimetil Ortoformat (TEOF)

    Trimetil Ortoformat (TEOF)

    Jeneng kimia: Triethoxy methane

    Rumus molekul: C7H16O3

    CAS NO.: 122-51-0

    Penampilan: Cairan transparan tanpa warna lan iritasi

  • Natrium Heksametafosfat 68%

    Natrium Heksametafosfat 68%

    Rumus molekul: (NaPO3)6
    CAS NO.: 10124-56-8
    Bubuk kristal putih (serpihan), nyerep kelembapan kanthi gampang!Iku dissolves ing banyu gampang nanging alon.

  • Asam Metakrilat 99,9% Min Bahan Baku Kimia Organik Penting

    Asam Metakrilat 99,9% Min Bahan Baku Kimia Organik Penting

    CAS NO.: 79-41-4

    Rumus molekul: C4H6O2

    Asam metakrilat, dicekak MAA, minangka senyawa organik.Cairan kenthel sing ora ana warna iki minangka asam karboksilat kanthi ambu ora enak acrid.Iku larut ing banyu anget lan larut karo paling pelarut organik.Asam metakrilat diprodhuksi sacara industri kanthi skala gedhe minangka prekursor kanggo ester, utamane metil metakrilat (MMA) lan poli (metil metakrilat) (PMMA).Metakrilat duweni akeh kegunaan, utamane ing pabrik polimer kanthi jeneng dagang kayata Lucite lan Plexiglas.MAA dumadi sacara alami kanthi jumlah cilik ing lenga chamomile Romawi.

  • Asam Itaconic 99.6% Bahan Baku Min Kanggo Industri Sintesis Kimia

    Asam Itaconic 99.6% Bahan Baku Min Kanggo Industri Sintesis Kimia

    Asam Itaconic (uga disebut Methylene Succinic Acid) yaiku asam karboksilat kristal putih sing diduweni saka fermentasi karbohidrat.Iku larut ing banyu, etanol lan aseton.Ikatan padhet ora jenuh nggawe sistem konjugasi kanthi gugus karbon.

  • Diacetone Acrylamide (DAAM) 99% Min. Monomer Fungsional Vinyl Tipe Anyar

    Diacetone Acrylamide (DAAM) 99% Min. Monomer Fungsional Vinyl Tipe Anyar

    Formula Molekul: C9H15NO2 Bobot Molekul: 169,2 Titik lebur: 55-57 ℃

    DAAM minangka flake putih utawa kristal tabular, bisa larut ing banyu, metil alkohol, etanol, aseton, Tetrahydrofuran, Acetic ether, Acrylonitrile, styrene, lan liya-liyane, gampang kanggo copolymerize akeh jinis monomer, lan mbentuk polimer, tekan Hydroscopicity luwih apik, nanging iki produk ora larut ing n-heksana lan petroleum eter.

  • Adipic Dihydrazide 99% MIN Paint Industri Produk Ramah Lingkungan

    Adipic Dihydrazide 99% MIN Paint Industri Produk Ramah Lingkungan

    Nomer CAS.1071-93-8

    Molekul Formula: C6H14N4O2

  • Asam Adipat 99,8% Monomer Paling Penting Ing Industri Polimer

    Asam Adipat 99,8% Monomer Paling Penting Ing Industri Polimer

    Nomer CAS 124-04-9

    Formula Molekul: C6H10O4

    Iki minangka salah sawijining monomer sing paling penting ing industri polimer.Meh kabeh asam adipic digunakake minangka comonomer karo hexamethylenediamine kanggo gawé Nylon 6-6.Iki uga digunakake kanggo nggawe polimer liyane kayata poliuretan.

  • Acrylonitrile 99,5% MIN Digunakake Kanggo Sintesis Polyacrylonitrile, Nilon 66

    Acrylonitrile 99,5% MIN Digunakake Kanggo Sintesis Polyacrylonitrile, Nilon 66

    CAS NO.107-13-1

    Rumus molekul: C3H3N

    Bisa digunakake kanggo sintesis polyacrylonitrile, nilon 66, karet acrylonitrile-butadiene, resin ABS, polyacrylamide, ester akrilik, uga digunakake minangka agen asap gandum.Acrylonitrile minangka perantara fungisida bromothalonil, Propamocarb, Pestisida Chlorpyrifos lan perantara insektisida bisultap, cartap.Uga bisa disiapake kanggo produksi metil krisan piretroid, uga minangka perantara saka insektisida chlorfenapyr.Acrylonitrile minangka monomer penting kanggo serat sintetik, karet sintetik lan resin sintetik.Kopolimerisasi akrilonitril lan butadiena bisa nyebabake karet nitril, nduweni resistensi minyak sing apik, tahan dingin, tahan nyandhang, lan sifat insulasi listrik, lan stabil ing tumindak pelarut kimia, sinar matahari lan panas.

  • 2-Acrylamido-2-Methyl Propanesulfonic Acid (AMPS)
  • Methacrylamide 99% MIN Digunakake Minangka Bahan Ing Produksi Bahan Kimia

    Methacrylamide 99% MIN Digunakake Minangka Bahan Ing Produksi Bahan Kimia

    NOMER CAS: 79-39-0

    Rumus molekul: C4H7NO

    Methacrylamide digunakake minangka bahan mentah ing produksi bahan kimia sing digunakake kanggo tekstil, kulit, wulu, bahan kimia sing apik, formulasi [pencampuran] preparat lan / utawa pengepakan maneh (ora kalebu paduan), bangunan lan konstruksi, listrik, uap, gas. , pasokan banyu lan perawatan limbah.

  • N, N-Dimethylacrylamide

    N, N-Dimethylacrylamide

     

    N, N-Dimethylacrylamide

    CAS:2680-03-7, EINECS: 220-237-5,Formula Kimia:C5H9NO,Bobot Molekul:99.131.

    PROPERTI:

    N, N-dimethylacrylamide minangka senyawa organik, cairan tanpa warna lan transparan. Larut ing banyu, eter, aseton, etanol, kloroform, lan liya-liyane. vinyl acetate, etc.Polymer utawa admixture nduweni panyerepan kelembapan sing apik banget, anti-statis, dispersi, kompatibilitas, stabilitas proteksi, adhesi, lan liya-liyane, nduweni macem-macem aplikasi.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2