PRODUK

produk

  • Poliakrilamida kationik

    Poliakrilamida kationik

    Poliakrilamida kationik

    Kation Polyacrylamide digunakake digunakake ing banyu limbah industri, dewatering endhot kanggo setelan kotamadya lan flocculating.Polyacrylamide kationik kanthi gelar ion beda bisa dipilih miturut sifat endapan lan limbah sing beda.

  • Poliakrilamida nonionik

    Poliakrilamida nonionik

    Poliakrilamida nonionik

    Polyacrylamide nonionik digunakake digunakake ing lenga, metalurgi, kimia listrik, Batu bara, kertas, printing, kulit, pangan farmasi, bahan bangunan lan ing kanggo flocculating lan proses pamisahan ngalangi-Cairan, Kangge digunakake digunakake ing industri pengolahan banyu limbah.

  • Poliakrilamida anionik

    Poliakrilamida anionik

    Polyacrylamide anionik digunakake digunakake ing lenga, metalurgi, kimia listrik, Batu bara, kertas, printing, kulit, pangan farmasi, bahan bangunan lan ing kanggo flocculating lan proses misahake ngalangi-Cairan, Kangge digunakake digunakake ing perawatan banyu limbah industri.

     

  • Polyacrylamide 90% Kanggo Perawatan Banyu lan Aplikasi Pertambangan

    Polyacrylamide 90% Kanggo Perawatan Banyu lan Aplikasi Pertambangan

    Wêdakakêna putih utawa granula, lan bisa dipérang dadi patang jinis: non-ionik, anionik, kationik lan Zwitterionic.Polyacrylamide (PAM) minangka sebutan umum homopolimer saka akrilamida utawa kopolimerisasi karo monomer liyane.Iki minangka salah sawijining polimer larut banyu sing paling akeh digunakake.Iki digunakake kanthi akeh ing eksploitasi minyak, perawatan banyu, tekstil, nggawe kertas, pangolahan mineral, obat-obatan, pertanian lan industri liyane.Bidang aplikasi utama ing negara manca yaiku perawatan banyu, nggawe kertas, pertambangan, metalurgi, lan liya-liyane;Ing saiki, konsumsi paling gedhe saka PAM kanggo lapangan produksi lenga ing China, lan wutah paling cepet kanggo lapangan perawatan banyu lan lapangan nggawe kertas.

  • Polyacrylamide 90% Kanggo Aplikasi Eksploitasi Minyak

    Polyacrylamide 90% Kanggo Aplikasi Eksploitasi Minyak

    Wêdakakêna putih utawa granula, lan bisa dipérang dadi patang jinis: non-ionik, anionik, kationik lan Zwitterionic.Polyacrylamide (PAM) minangka sebutan umum homopolimer saka akrilamida utawa kopolimerisasi karo monomer liyane.Iki minangka salah sawijining polimer larut banyu sing paling akeh digunakake.Iki digunakake kanthi akeh ing eksploitasi minyak, perawatan banyu, tekstil, nggawe kertas, pangolahan mineral, obat-obatan, pertanian lan industri liyane.Bidang aplikasi utama ing negara manca yaiku perawatan banyu, nggawe kertas, pertambangan, metalurgi, lan liya-liyane;Ing saiki, konsumsi paling gedhe saka PAM kanggo lapangan produksi lenga ing China, lan wutah paling cepet kanggo lapangan perawatan banyu lan lapangan nggawe kertas.

  • Polyacrylamide 90% Kanggo Aplikasi Industri Nggawe Kertas

    Polyacrylamide 90% Kanggo Aplikasi Industri Nggawe Kertas

    Wêdakakêna putih utawa granula, lan bisa dipérang dadi patang jinis: non-ionik, anionik, kationik lan Zwitterionic.Polyacrylamide (PAM) minangka sebutan umum homopolimer saka akrilamida utawa kopolimerisasi karo monomer liyane.Iki minangka salah sawijining polimer larut banyu sing paling akeh digunakake.Iki digunakake kanthi akeh ing eksploitasi minyak, perawatan banyu, tekstil, nggawe kertas, pangolahan mineral, obat-obatan, pertanian lan industri liyane.Bidang aplikasi utama ing negara manca yaiku perawatan banyu, nggawe kertas, pertambangan, metalurgi, lan liya-liyane;Ing saiki, konsumsi paling gedhe saka PAM kanggo lapangan produksi lenga ing China, lan wutah paling cepet kanggo lapangan perawatan banyu lan lapangan nggawe kertas.