PRODUK

produk

Poliakrilamida kationik

Katrangan singkat:

Poliakrilamida kationik

Kation Polyacrylamide digunakake digunakake ing banyu limbah industri, dewatering endhot kanggo setelan kotamadya lan flocculating.Polyacrylamide kationik kanthi gelar ion beda bisa dipilih miturut sifat endapan lan limbah sing beda.


Detail Produk

Tag produk

Indeks Teknis:

Nomer Model Kapadhetan listrik Bobot Molekul
9101 kurang kurang
9102 kurang kurang
9103 kurang kurang
9104 Madya-mudhun Madya-mudhun
9106 agêng agêng
9108 Tengah-dhuwur Tengah-dhuwur
9110 dhuwur dhuwur
9112 dhuwur dhuwur

Polyacrylamide minangka polimer larut banyu linier, adhedhasar strukture, sing bisa dipérang dadi polyacrylamide non-ionik, anionik lan kationik.Perusahaan kita wis ngembangake macem-macem produk polyacrylamide kanthi kerjasama karo lembaga riset ilmiah kayata Universitas Tsinghua, Akademi Ilmu Pengetahuan China, Institut Eksplorasi Petroleum China, lan Institut Pengeboran PetroChina, nggunakake akrilamida konsentrasi dhuwur sing diprodhuksi dening metode mikrobiologi perusahaan kita.Produk kita kalebu: seri Non-ionik PAM: 5xxx;Seri anion PAM: 7xxx;Seri kationik PAM: 9xxx;Seri ekstraksi minyak PAM: 6xxx,4xxx;Kisaran bobot molekul: 500 ewu -30 yuta.

Polyacrylamide (PAM) minangka istilah umum kanggo homopolimer akrilamida utawa kopolimer lan produk sing diowahi, lan minangka macem-macem polimer larut banyu sing paling akeh digunakake.Dikenal minangka "Agen Tambahan kanggo kabeh industri", digunakake kanthi akeh ing macem-macem lapangan kayata perawatan banyu, lapangan minyak, pertambangan, pembuatan kertas, tekstil, pangolahan mineral, cuci batu bara, cuci pasir, perawatan medis, panganan, lsp.

https://www.cnccindustries.com/polyacrylamide/


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: