PAWARTA

Kabar

Polyacrylamide flocculants: Solusi perawatan limbah kanggo macem-macem industri

Our company spesialisasine ing dodolan sakaflokulan poliakrilamidalan nyedhiyakake macem-macem produk kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem industri.Produk polyacrylamide kita akeh digunakake ing perawatan banyu, produksi petroleum, kertas lan pangolahan mineral, lan dirancang kanggo nyedhiyakake kinerja lan linuwih sing luar biasa.Kanthi pengalaman industri 20 taun, kita setya nyedhiyakake solusi sing berkualitas kanggo kabutuhan khusus sampeyan.

Aplikasi:

kitaflokulan poliakrilamidadigunakake ing macem-macem industri, kalebu perawatan banyu, produksi petroleum, papermaking lan pangolahan mineral.Ing babagan perawatan banyu, polyacrylamide anionik lan nonionic digunakake ing flokulasi lan pamisahan padat-cair ing petroleum, metalurgi, pembangkit listrik, industri kimia, batu bara, pembuatan kertas, percetakan lan pewarnaan, penyamakan, obat, panganan, bahan bangunan lan industri liyane. .Kajaba iku, polyacrylamide kationik digunakake digunakake kanggo dewatering endhot ing perawatan banyu limbah industri lan kotamadya.Ing industri petroleum, produk kita digunakake ing pemulihan minyak sing ditingkatake (EOR), pengurangan gesekan sing efektif ing fraktur hidrolik, plugging banyu lan enkapsulasi cairan pengeboran.Kajaba iku, ing industri kertas, produk polyacrylamide kita digunakake minangka dispersants, retensi aids lan agen dewatering, mbantu kanggo entuk proses produksi efisien lan sustainable.Ing sektor pangolahan mineral, polyacrylamides K-Series kita dirancang kanggo nyukupi kabutuhan khusus kanggo ekstraksi lan pangolahan mineral.

Kaluwihan produk:

Flokulan polyacrylamide kita nawakake sawetara kaluwihan, kalebu versatility, efektifitas lan adaptasi kanggo macem-macem proses industri.Dheweke dirancang kanggo nyukupi kabutuhan khusus saka macem-macem aplikasi, njamin kinerja lan efisiensi sing optimal.Produk polyacrylamide kita fokus ing formulasi berkualitas tinggi lan kisaran produk sing komprehensif, didhukung dening langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake yen dheweke memenuhi standar industri sing paling dhuwur.

Prinsip produk:

Fungsi flokulan polyacrylamide yaiku kanggo ningkatake agregasi partikel sing digantung ing banyu lan ningkatake penghapusan lan pemurnian.Ing industri petroleum, dheweke mbantu nambah pemulihan minyak, kanthi efektif nyuda gesekan ing fraktur hidrolik lan plug banyu ing pengeboran lapangan minyak.Ing industri kertas, dheweke mbantu nyetabilake lan ngoptimalake proses produksi, njamin output sing berkualitas.Ing pangolahan mineral, polyacrylamides K-Series kita dirancang kanggo nyukupi kabutuhan khusus kanggo ekstraksi lan pangolahan mineral, mbantu supaya proses produksi sing efisien lan lestari.

Ringkesan, macem-macem flokulan polyacrylamide bisa nyukupi kabutuhan macem-macem industri, nyedhiyakake solusi sing efektif kanggo perawatan banyu, produksi minyak bumi, pembuatan kertas lan pangolahan mineral.We welcome sampeyan kanggo njelajah potensial produk kita lan katon nerusake kanggo kesempatan kanggo bisa karo sampeyan.

 

 


Wektu kirim: Jun-27-2024