PRODUK

produk

Akrilamida 98%

Katrangan singkat:

Kristal akrilamida diprodhuksi kanthi teknologi katalitik enzim biologis tanpa operator asli dening Universitas Tsinghua.Kanthi karakteristik kemurnian lan reaktivitas sing luwih dhuwur, ora ana isi tembaga lan wesi, luwih cocok kanggo produksi polimer bobot molekul dhuwur.Acrylamide utamané digunakake kanggo produksi homopolymers, copolymers lan polimer dipunéwahi sing digunakake digunakake ing ngebur lapangan lenga, Pharmaceutical, metalurgi, kertas-making, Paint, tekstil, perawatan banyu lan dandan lemah, etc.


Detail Produk

Tag produk

Properti

Rumus molekul CH2CHCONH2,kristal serpihan putih, beracun!Larut ing banyu, metanol, etanol, propanol, rada larut ing etil asetat, kloroform, rada larut ing benzena, molekul wis loro pusat aktif, loro alkali banget, reaksi asam banget.Utamane digunakake kanggo ngasilake macem-macem kopolimer, homopolimer lan polimer sing dimodifikasi sing akeh digunakake ing eksplorasi minyak, obat, metalurgi, nggawe kertas, cat, tekstil, perawatan banyu lan pestisida, lsp.

Indeks Teknis

ITEM

INDEKS

Penampilan

Bubuk kristal putih (serpihan)

Isi (%)

≥98

Kelembapan (%)

≤0.7

Fe (PPM)

0

Cu (PPM)

0

Chroma30% Solusi ing Hazen)

≤20

Ora larut (%)

0

Inhibitor (PPM)

≤10

Konduktivitas (50% solusi ing μs / cm)

≤20

PH

6-8

20220819丙烯酰胺新包装

Proses Produksi

Ngadopsi teknologi bebas operator asli dening Universitas Tsinghua.Kanthi karakteristik kemurnian lan reaktivitas sing luwih dhuwur, ora ana isi tembaga lan wesi, luwih cocok kanggo produksi polimer.

Kemasan

25KG 3-in-1 tas komposit karo PE liner.

Ati-ati

● Beracun!Aja kontak fisik langsung karo produk.

● materi gampang kanggo sublimate, please tetep paket nutup, lan disimpen ing panggonan garing lan ventilated.Wektu panyimpenan: 12 sasi.

Panganggone produk

Eksplorasi lenga

Obat

Metalurgi

Nggawe kertas

Paint

Tekstil

Pangolahan banyu

dandan lemah

Pambuka perusahaan

SERTIFIKAT

Pameran

m1
m2
m3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: