PRODUK

produk

2-Methoxynaphthalene

Katrangan singkat:

Nomer CAS 93-04-9

Formula Molekul: C11H10O


Detail Produk

Tag produk

Properti

Kristal putih, ora larut ing banyu, gampang larut ing eter, benzena lan kloroform, kurang larut ing karbon disulfida, rada larut ing metanol lan etanol.Bisa nguap karo uap banyu.

Indeks Teknis

ITEM INDEKS HASIL
Penampilan Kristal serpihan putih Kristal serpihan putih
Isi% ≥99.5 99.95
Naphthol% ≤0.03 0.01
Naftalena% ≤0.03 0.01

Aplikasi

● Digunakake kanggo nyampur sabun, banyu jamban lan minyak wangi Cologne.
● Digunakake kanggo nyampur sabun warna, deterjen lan inti saka kembang oranye, melati lan Lily.
● Bisa digunakake kanggo parfum ing plastik utawa produk karet sintetik tahan panas lan alkali.Digunakake kanggo ngasilake etanon 6-Methoxy-2-naphthalene sing digunakake kanggo ngasilake obat anti-inflamasi lan analgesik-Naproxen.Sampeyan uga bisa digunakake ing produksi Gestrinone lan 18 Methylnorethisterone minangka obat KB.

Packaging lan Panyimpenan

25KG karton tong minyak karo PE liner.Disimpen ing panggonan kang peteng, garing lan ventilated.

Kekuwatan Perusahaan

8

Iki kanggo introduce dhéwé minangka perusahaan kimia Group wiwit 1996 ing China karo ibukutha kadhaptar saka USD 15 yuta.Saiki perusahaanku duwe loro pabrik kapisah kanthi jarak 3KM, lan jembare 122040M2.Aset perusahaan luwih saka USD 30 yuta, lan dodolan taunan tekan USD 120 yuta ing 2018. Saiki produsen Acrylamide paling gedhe ing China.Perusahaanku khusus ing riset lan ngembangake bahan kimia seri Acrylamide, kanthi output taunan 60.000 ton Acrylamide lan 50.000 ton Polyacrylamide.

Produk utama kami yaiku: Akrilamida (60.000T/A);N-Metilol akrilamida (2.000T/A);N,N'- Methylenebisacrylamide (1.500T/A);Polyacrylamide (50.000T / A);Diacetone Acrylamide (1.200T/A);Asam Itaconic (10.000T/A);Alkohol Furfural (40000 T/A);Resin Furan (20.000T/A), lsp.

Pameran

7

Sertifikat

Sertifikat ISO-1
Sertifikat ISO-2
Sertifikat ISO-3

FAQ

1. Apa rega sampeyan?
Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?
Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?
Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?
Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?
Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
30% simpenan ing advance, imbangan 70% marang salinan B/L.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: