PRODUK

produk

Solusi Akrilamida

Katrangan singkat:

Ngadopsi teknologi bebas operator asli dening Universitas Tsinghua.Kanthi karakteristik kemurnian lan reaktivitas sing luwih dhuwur, ora ana tembaga lan isi wesi sing kurang, luwih cocok kanggo produksi polimer.


Detail Produk

Tag produk

Solusi Akrilamida (Microbiological Grade)

CASNO.:79-06-1
Formula molekul:C3H5NO
Cairan transparan tanpa warna.Utamane digunakake kanggo ngasilake macem-macem kopolimer, homopolimer lan polimer sing diowahi, sing akeh digunakake ing eksplorasi minyak, obat, metalurgi, nggawe kertas, cat, tekstil, perawatan banyu lan dandan lemah, lsp.

1

Indeks Teknis

ITEM INDEKS
Penampilan Cairan transparan tanpa warna
Akrilamida(%) 30%solusi banyu 40%solusi banyu 50% larutan banyu
Acrylonitrile(%) 0,001%
Asam akrilik(≤% 0,001%
Inhibitor (PPM) As saben request saka klien
Konduktivitas (μs/cm) 5 15 15
PH 6-8
ChromaHazen 20
4

Metode Produksi

Ngadopsi teknologi bebas operator asli dening Universitas Tsinghua.Kanthi karakteristik kemurnian lan reaktivitas sing luwih dhuwur, ora ana tembaga lan isi wesi sing kurang, luwih cocok kanggo produksi polimer.

Kemasan

200KG drum plastik, 1000KG IBC tank utawa ISO tank.

Ati-ati

● Beracun!Aja kontak fisik langsung karo produk.

● materi gampang kanggo sublimate, please tetep paket nutup, lan disimpen ing panggonan garing lan ventilated.Wektu panyimpenan: 12 sasi.

Pambuka perusahaan

8

Pameran

m1
m2
m3

Sertifikat

Sertifikat ISO-1
Sertifikat ISO-2
Sertifikat ISO-3

FAQ

1. Apa rega sampeyan?
Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?
Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?
Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?
Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?
Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
30% simpenan ing advance, imbangan 70% marang salinan B/L.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produkkategori