PRODUK

produk

Alkohol Furfuryl 98%

Katrangan singkat:

Perusahaan kita kerja sama karo Universitas Sains lan Teknologi China Timur, lan pisanan nggunakake reaksi terus-terusan ing ketel lan proses distilasi Terus-terusan kanggo produksi alkohol Furfuryl.Sakabehe temen maujud reaksi ing suhu kurang lan operasi remot otomatis, nggawe kualitas luwih stabil lan biaya produksi luwih murah.


Detail Produk

Tag produk

Alkohol Furfuryl 98%

CAS NO.: 98-00-0
Formula Molekul: C5H6O2
Properti: Furfuryl alkohol minangka turunan furan, uga dijenengi furan methanol.Cairan transparan sing resik nganti kuning cahya.Dadi warna abang coklat-coklat nalika kena sinar srengenge lan hawa.Iku larut ing etanol banyu lan eter.

2
7

Indeks Teknis

Item Indeks
Penampilan Cairan transparan sing ora ana warna nganti kuning cahya
Isi(%) ≥98
Kapadhetan (20 ℃ g/ml) 1.129-1.135
Indeks bias 1.485-1.488
Kandungan Kelembapan (%) ≤0.3
Titik awan (℃) ≤10
Keasaman (mol/l) ≤0.01
Sisa aldehida (%) ≤0.7
img
imgs

Aplikasi

Alkohol Furfuryl digunakake ing sintesis organik.Iki uga digunakake kanggo ngasilake resin kanggo industri pendiri lan cat anticorrosive.

Kemasan

250KG drum baja utawa IBC/ISO tank.

5
1
4

Lumbung

Mangga simpen ing panggonan sing adhem lan garing, lan adoh saka bahan asam.

FAQ

1. Apa rega sampeyan?
Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?
Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?
Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?
Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?
Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
30% simpenan ing advance, imbangan 70% marang salinan B/L.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: