PRODUK

produk

Resin Furan Self-Hardening

Katrangan singkat:

ciri:

fluidity apik, gampang kanggo nyampur wedhi, permukaan casting Gamelan, akurasi dimensi dhuwur.

Isi aldehida gratis sing kurang, ambu ora enak sajrone operasi, kurang kumelun, kanthi kinerja lingkungan sing luwih apik.

Bisa digunakake kanggo produksi casting baja, wesi, lan casting logam non-ferrous.Nduwe sifat curing sing apik, kekuatan dhuwur, permeabilitas sing apik, lan gampang diluncurake.

Cetakan wedhi gampang rusak lan regenerasi, nyuda biaya casting.


Detail Produk

Tag produk

Packaging lan Panyimpenan

Drum plastik sing disegel kanthi bobot net 1000kg utawa drum wesi kanthi bobot 230kg kudu disimpen ing papan sing adhem lan garing supaya ora panas lan sinar srengenge langsung;resin ora bisa langsung dicampur karo zat asam kayata agen ngobati, yen ora bakal nimbulaké reaksi kasar.

1
3

Spesifikasi / Model

MODEL Kapadhetan

g/cm3

Viskositas

mpa.s≤

Formaldehida

%≤

Kandungan nitrogen

%≤

urip betingwulan Ruang lingkup sing ditrapake
RHF-840 1.15-1.20 25-30 0.2 5.8 6 Wesi abu-abu biasa potongan cilik
RHF-850 1.15-1.18 20-25 0.16 5 6 Casting wesi abu-abu cilik lan medium
RHF-860 1.12-1.18 25-30 0.10 4.5 6 wesi abu-abu
RHF-300 1.10-1.15 30-35 0.08 4 6 Casting ductile medium lan gedhe lan casting wesi abu-abu
RHF-863 1.10-1.15 15-20 0.03 3 6 Wesi tuang abu-abu gedhe
RHF-900 1.10-1.16 30-35 0.01 0.3 3 Casting baja paduan gedhe
MF-901 1.12-1.18 25-30 0.01 0.7 3 Casting baja gedhe lan baja campuran
RHF-286 1.12-1.16 18--22 0.02 2.7 3 Casting tenaga angin skala gedhe
RHF-860C 1.12-1.18 22-26 0.08 4.5 6 Casting aluminium casting

FAQ

1. Apa rega sampeyan?
Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?
Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?
Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?
Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?
Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
30% simpenan ing advance, imbangan 70% marang salinan B/L.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: