PRODUK

produk

High Whiteness Aluminium Hidroksida

Katrangan singkat:

Aluminium Hydroxide Rutin (Aluminium hydroxide flame retardant)

Aluminium hidroksida minangka produk bubuk putih.Penampilane yaiku bubuk kristal putih, ora beracun lan ora ana ambune, flowability apik, putih dhuwur, alkali kurang lan wesi kurang.Iki minangka senyawa amfoterik.Isi utama yaiku AL (OH) 3.

1. Aluminium hidroksida nyegah udud.Ora nggawe zat sing netes lan gas beracun.Iku labil ing alkali kuwat lan solusi asam kuwat.Dadi alumina sawise pyrolysis lan dehidrasi, lan ora beracun lan ora ana ambune.
2. Aluminium hidroksida aktif diprodhuksi dening teknologi canggih, kanthi macem-macem jinis adjuvant lan agen kopling kanggo ngunggahake properti perawatan permukaan.


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

Digunakake minangka bahan ing macem-macem jinis aluminides, minangka agen retardant ing plastik, industri lateks.Iki digunakake ing nggawe kertas, cat, pasta gigi, pigmen, agen pangatusan, industri farmasi lan achate buatan.

Aluminium hidroksida aktif digunakake ing plastik, industri karet.Iki uga akeh digunakake ing tukang listrik, bahan kabel LDPE, industri karet, minangka lapisan insulasi kabel listrik lan kabel, lapisan mbatesi, adiabator lan sabuk conveyor.

Paket

40 kg tas tenun dengan PE batin.

Transportasi

Iku produk non-beracun.Aja break paket sak transportasi, lan supaya Kelembapan lan banyu.

Lumbung

Ing panggonan garing lan ventilated.

Indeks Teknis

Spesifikasi Komposisi kimia % PH panyerepan lenga

ml/100g≤

Keputihan ≥ Kelas partikel Banyu sing ditempelake %≤
Al(OH)3≥ SiO2≤ Fe2O3≤ Na2O≤ Ukuran Partikel Sedheng

D50 µm

100% 325

%

H-WF-1 99.5 0.08 0.02 0.3 7.5-9.8 55 97 ≤1 0 ≤0.1 0.5
H-WF-2 99.5 0.08 0.02 0.4   50 96 1-3 0 ≤0.1 0.5
H-WF-5 99.6 0.05 0.02 0.25   40 96 3-6 0 ≤1 0.4
H-WF-7 99.6 0.05 0.02 0.3   35 96 6-8 0 ≤3 0.4
H-WF-8 99.6 0.05 0.02 0.3   33 96 7-9 0 ≤3 0.4
H-WF-10 99.6 0.05 0.02 0.3   33 96 8-11 0 ≤4 0.3
H-WF-10-LS 99.6 0.05 0.02 0.2   33 96 8-11 0 ≤4 0.3
H-WF-10-SP 99.6 0.03 0.02 0.2 7.5-9.0 32 95 8-11 0 ≤4 0.3
H-WF-12 99.6 0.05 0.02 0.3   32 95 10-13 0 ≤5 0.3
H-WF-14 99.6 0.05 0.02 0.3   32 95 13-18 0 ≤12 0.3
H-WF-14-SP 99.6 0.03 0.02 0.2   30 95 13-18 0 ≤12 0.3
H-WF-20 99.6 0.05 0.02 0.25 7.5-9.8 32 95 18-25 0 ≤30 0.2
H-WF-20-SP 99.6 0.03 0.02 0.2 7.5-9.8 30 94 18-25 0 ≤30 0.2
H-WF-25 99.6 0.05 0.02 0.3   32 95 22-28 0 ≤35 0.2
H-WF-40 99.6 0.05 0.02 0.2   33 95 35-45 0 - 0.2
H-WF-50-SP 99.6 0.03 0.02 0.2 7.5-10 30 93 40-60 0 - 0.2
H-WF-60-SP 99.6 0.03 0.02 0.2   30 92 50-70 0 - 0.1
H-WF-75 99.6 0.05 0.02 0.2   40 93 75-90 0 - 0.1
H-WF-75-SP 99.6 0.03 0.02 0.2   30 92 75-90 0 - 0.1
H-WF-90 99.6 0.05 0.02 0.2   40 93 70-100 0 - 0.1
H-WF-90-SP 99.6 0.03 0.02 0.2   30 91 80-100 0 - 0.1

Kekuwatan Perusahaan

8

Pameran

7

Sertifikat

Sertifikat ISO-1
Sertifikat ISO-2
Sertifikat ISO-3

FAQ

1. Apa rega sampeyan?
Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?
Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?
Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?
Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?
Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
30% simpenan ing advance, imbangan 70% marang salinan B/L.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produkkategori