PRODUK

produk

N-Metilol Akrilamida 98%

Katrangan singkat:

CAS No. 924-42-5 Formula Molekul:C4H7NO2

PropertiKristal putih.Iki minangka jinis monomer self-crosslink kanthi ikatan rangkap lan gugus fungsi aktif.Iku ora stabil ing udhara lembab utawa banyu lan gampang polimerisasi.Ing ngarsane asam ing larutan banyu, bakal cepet polimerisasi dadi resin sing ora larut.


Detail Produk

Tag produk

Properti

Rumus molekul CH2CHCONH2,kristal serpihan putih, beracun!Larut ing banyu, metanol, etanol, propanol, rada larut ing etil asetat, kloroform, rada larut ing benzena, molekul wis loro pusat aktif, loro alkali banget, reaksi asam banget.Utamane digunakake kanggo ngasilake macem-macem kopolimer, homopolimer lan polimer sing dimodifikasi sing akeh digunakake ing eksplorasi minyak, obat, metalurgi, nggawe kertas, cat, tekstil, perawatan banyu lan pestisida, lsp.

2

Indeks Teknis

ITEM INDEKS
Penampilan Kristal putih
Titik lebur 70-74
Isi% ≥98%
Kelembapan (%) ≤1.5
Formaldehida gratis% ≤0,3%
PH 7
Tampilan
img

Aplikasi

Aplikasi saka NMA sawetara saka adhesives lan binders ing papermaking, tekstil, lan non-wovens kanggo macem-macem lapisan lumahing lan resin kanggo varnishes, film lan agen ukuran.

Packaging lan Panyimpenan

25KG 3-in-1 tas komposit karo PE liner.-20 ℃, Disimpen ing peteng, garing lan ventilated Panggonan.Wektu panyimpenan: 5 wulan.

Kekuwatan Perusahaan

8

Pameran

m1
m2
m3

Sertifikat

Sertifikat ISO-1
Sertifikat ISO-2
Sertifikat ISO-3

FAQ

1. Apa rega sampeyan?
Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?
Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?
Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?
Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?
Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
30% simpenan ing advance, imbangan 70% marang salinan B/L.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: