PRODUK

produk

N, N'-Methylenebisacrylamide 99%

Katrangan singkat:

CAS No 110-26-9 Formula Molekul: C7H10N2O2

【Properti】 Wêdakakêna putih, Titik lebur: 185 ℃;Kapadhetan relatif: 1,235.Dissolving ing banyu lan pelarut organik kayata etanol, acelone, etc.


Detail Produk

Tag produk

Indeks Teknis

ITEM INDEKS
Penampilan Bubuk Putih
Isi% ≥99
Banyu ora larut% ≤0.2
Sulfat% ≤0.3
Asam akrilikPPM ≤15
AkrilamidaPPM ≤200
12
3

Aplikasi

Bisa bereaksi karo acrylamide kanggo ngasilake cairan fraktur utawa bereaksi karo monomer kanggo ngasilake resin sing ora larut.Uga bisa digunakake minangka agen crosslink ing resin asam Acrylic lan adesif.
Uga bisa digunakake minangka tambahan ing taplak meja, popok perawatan kesehatan lan polimer penyerap super.
Bisa digunakake minangka gel ora larut kanggo nguatake lapisan bumi utawa ditambahake menyang beton kanggo nyuda wektu pangopènan lan nambah resistensi banyu.
Digunakake ing electronics, papermaking, printing, resin sintetik, lapisan lan adesif.

Kemasan

25KG 3-in-1 tas komposit karo PE liner.

Kekuwatan Perusahaan

8

Pameran

m1
m2
m3

Sertifikat

Sertifikat ISO-1
Sertifikat ISO-2
Sertifikat ISO-3

FAQ

1. Apa rega sampeyan?
Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?
Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?
Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?
Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?
Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
30% simpenan ing advance, imbangan 70% marang salinan B/L.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produkkategori