PAWARTA

Kabar

Kristal akrilamida berkualitas tinggi sing cocog kanggo macem-macem aplikasi industri

Perusahaan kita spesialis adol produk akrilamida kemurnian dhuwur, kalebu 98%Kristal akrilamidalan larutan banyu konsentrasi 30%, 40%, lan 50%.Produk kasebut perlu kanggo produksi macem-macem homopolimer, kopolimer lan polimer sing dimodifikasi, lan digunakake minangka flokulan ing industri kayata pengeboran lapangan minyak, farmasi, metalurgi, pembuatan kertas, lapisan, tekstil, perawatan banyu limbah, perbaikan lemah lan malah konstruksi kanggo waterproofing. Bahan grout.Minangka pemasok lengkap ing rantai industri hilir akrilamida, kita welcome sampeyan kanggo njelajah potensial produk kita lan nimbang kerjasama.

Aplikasi:
Produk akrilamida bermutu tinggi nduweni peran penting ing macem-macem proses industri.Iki digunakake ing sintesis polimer lan minangka komponen utama ing produksi bahan kanthi sifat sing beda.Kajaba iku, acrylamide minangka komponèn penting ing formulasi flokulan lan akeh digunakake ing perawatan banyu limbah lan perbaikan lemah.Kajaba iku, ing konstruksi, acrylamide uga bisa mbantu grouting anti banyu, kanthi efektif ngatasi masalah kebocoran lan penyumbatan banyu.

Kaluwihan produk:
Wangun kristal akrilamida padhet kanthi kemurnian 98% njamin kinerja sing konsisten lan dipercaya sajrone polimerisasi.Solusi banyu kasedhiya ing macem-macem konsentrasi, nyedhiyakake penak lan gampang digunakake ing macem-macem aplikasi.Produk kita didhukung dening langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat, supaya bisa memenuhi standar industri sing paling dhuwur.Versatility lan efektifitas produk acrylamide ndadekake dheweke dadi pilihan pisanan kanggo macem-macem aplikasi industri.

Prinsip produk:
Minangka monomer,akrilamidapolimerisasi kanggo mbentuk polimer kanthi macem-macem sifat, dadi komponen penting ing produksi macem-macem bahan industri.Ing wangun flocculant, acrylamide mbantu nglumpukake partikel sing digantung ing banyu, ningkatake penghapusan lan pemurnian.Ing aplikasi konstruksi, sifat acrylamide nggampangake waterproofing grouts sing efektif, nyukupi kabutuhan kritis ing industri.

Ringkesan, macem-macem produk akrilamida berkualitas tinggi nyukupi kabutuhan industri hilir sing beda-beda.Kanthi fokus ing kemurnian, linuwih lan kinerja, kita setya nyedhiyakake solusi penting kanggo produksi polimer, flokulasi, konstruksi lan macem-macem proses industri.We welcome sampeyan kanggo njelajah potensial produk acrylamide kita lan ngarep-arep kesempatan kanggo bisa karo sampeyan.


Wektu kirim: Jun-26-2024