PAWARTA

Kabar

Pabrik kristal akrilamida berkualitas tinggi

Acrylamide kasedhiya ing wangun kristal 98% lan solusi banyu 30%, 40%, lan 50%.Iki minangka senyawa multifungsi sing akeh digunakake ing produksi macem-macem homopolimer, kopolimer, lan polimer sing dimodifikasi.Aplikasi kasebut kalebu pengeboran lapangan minyak, farmasi, metalurgi, pembuatan kertas, pelapis, tekstil, perawatan banyu limbah lan industri perbaikan lemah.pabrik kristal akrilamidakaro luwih saka 20 taun pengalaman industri, Sincerely welcome kunjungan lan kerjasama.

 Aplikasi:

- Produksi polimer: Acrylamide minangka bahan utama ing pabrik polimer kanthi macem-macem sifat lan aplikasi.

- Flocculant: Digunakake minangka flocculant ing pangolahan perawatan banyu kanggo mbusak partikel dilereni soko tugas lan impurities.

- Operasi ladang minyak: Akrilamida nduwe peran penting kanggo ningkatake efisiensi proses pengeboran lan ekstraksi ing industri minyak lan gas.

- Farmasi: digunakake ing sintesis senyawa farmasi lan minangka komponen sistem pangiriman obat.

- Lapisan lan Tekstil: Acrylamide mbantu ngasilake lapisan kinerja dhuwur lan tekstil fungsional kanthi sifat sing dikarepake.

- Perbaikan lemah: Aplikasi ing proses perbaikan lemah nambah struktur lemah lan kapasitas retensi banyu.

 Kaluwihan produk:

- Kemurnian Dhuwur: Kitaakrilamida crystal produk sing diprodhuksi kanggo standar kualitas ketat kanggo mesthekake kemurnian dhuwur lan konsistensi.

- Versatility: Akrilamida kita kasedhiya ing macem-macem formulir, kalebu kristal lan solusi banyu, kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan industri.

- Pasokan sing bisa dipercaya: Minangka pemasok lengkap kanggo industri hilir akrilamida, kita nyedhiyakake pasokan produk sing dipercaya lan konsisten.

- Dhukungan Teknis: Tim kita nyedhiyakake keahlian teknis lan dhukungan kanggo njamin panggunaan acrylamide kanthi optimal ing macem-macem aplikasi.

 Prinsip produk:

Acrylamide nduweni sifat kimia unik sing mbantu mbentuk polimer kanthi sifat sing disesuaikan, dadi komponen integral ing pirang-pirang proses industri.Kemampuan kanggo ngganti prilaku zat ing solusi lan kompatibilitas karo macem-macem bahan nyumbang kanggo nggunakake nyebar ing macem-macem industri.

Ringkesan, produk acrylamide berkualitas tinggi dirancang kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem aplikasi industri.Kanthi fokus ing kemurnian, versatility lan pasokan sing dipercaya, kita setya ndhukung para pelanggan supaya bisa nggayuh tujuan produksi lan operasional.


Wektu kirim: Jun-19-2024